Organisatie

AxyWare is in 2011 opgericht door Patrick Vletter, Ronald Steenbergen en Paul Kramer. Zij hebben hun sporen verdiend in de administratiesystemen voor de pensioen- en verzekeringswereld. Naar hun idee was de tijd rijp om de opgedane kennis en ervaring te bundelen in een fundamenteel andere oplossing, gebaseerd op de laatste technologische mogelijkheden. In 2012 is Jeroen Elbertse aangetrokken met als aandachtsgebied algemeen management en business development.

In 2012 is AxyLife in gebruik genomen bij launching customer Appel Pensioenuitvoering (toen nog First Pensions geheten). Daar is het systeem uitgekristalliseerd en is vervolgens samen met Ordina in de markt uitgerold. En niet zonder succes: ultimo 2016 stond de teller op 27 implementaties. In AxyLife worden zowel DB als DC en hybride regelingen als verzekeringsproducten geadministreerd. Ook draait een toonaangevende verzekeraar haar greenfield APF operatie op AxyLife. In 2016 heeft AxyWare het partnership met Ordina beëindigd en een strategie van organische groei ingezet in combinatie met selectieve partnering op het vlak van implementatie en beheer.

Om de groei van de business op te vangen trekken wij ervaren specialisten aan. Wij selecteren alleen de beste mensen, bij voorkeur uit ons eigen netwerk. Daarnaast is AxyWare in 2016 gestart met het Young Professional Programma waarin wij middels "eigen kweek" toppers opleiden en bijzondere ontwikkelingskansen bieden.

Kenmerken van onze organisatie:

  • Lean and mean, korte lijnen
  • Geen onnodige overhead
  • Een schaalbare organisatie
  • Focus op continue innovatie
  • Hoog kwaliteits-, continuïteit- en risicobesef
  • Solide gefinancierd

Stichting Continuïteit Gebruik AxyLife

Gezien het belang van business continuity voor onze klanten is in februari 2016 een stichting opgericht die voorziet in de borging van de belangen van betrokken partijen. De stichting heeft als opdracht om het contingency plan uit te voeren indien AxyWare onverhoopt niet meer aan de verplichtingen kan voldoen. Licentiehouders komen in aanmerking voor lidmaatschap en kunnen als lid meedenken en meedoen aan het business continuity plan van AxyWare. Op deze wijze voorziet AxyWare haar gebruikers van een innovatieve en werkende oplossing voor business continuity.