Kosten AxyLife

AxyLife is een premium oplossing voor een scherpe prijs. AxyLife maakt een lage Total Cost of Ownership over de gehele gebruiksduur van het systeem mogelijk voor onze klanten. De maatstaaf voor TCO is de prijs per deelnemer of polis.  

Wat maakt AxyLife voordelig in gebruik: 

  • Lage kosten in gebruik name
    • Géén eenmalige licentiekosten vooraf
    • Lage Implementatiekosten
  • Lage periodieke gebruikskosten (Pay Per Use)
    • Licentiekosten AxyLife op basis van prijs per unit (polis of deelnemer)
    • Beheerskosten worden alleen gemaakt als er onderhoud of wijzigingen doorgevoerd worden

Binnen AxyWare staat de Lean-filosofie rondom "elimination of waste" centraal. Zo maakt AxyLife lage administratiekosten mogelijk door bijvoorbeeld hoge STP-graden, efficiënte workflows en foutpreventie. AxyWare stelt haar kennis en best practices graag ter beschikking en helpt mee om processen te verbeteren. Maar AxyWare gaat verder door ook het applicatielandschap van de klant zelf te vereenvoudigen. Veel functionaliteit waar doorgaans separate applicaties voor nodig zijn worden geïntegreerd in AxyLife. Minder applicaties betekent immers minder IT-kosten, minder beheer en minder testen. En dus ook minder complexiteit.

De geïntegreerde functionaliteit is volledig "purpose built". Dit betekent dat functionaliteit precies dat doet wat nodig is en er daardoor geen verspilling optreedt. Een voorbeeld: de uitkeringenfunctionaliteit in AxyLife verzorgt alleen pensioenuitkeringen (groene tabel). Waar heeft u immers allerlei werkkosten- en leaseautoregelingen voor nodig? De klant betaalt dus niet voor zaken die niet gebruikt worden.