Wervingscampagne AxyWare succesvol afgerond

AxyWare_2021-0074_Vacature modelleur_site
AxyWare_2021-0074_Vacature modelleur_site

In maart dit jaar heeft AxyWare een wervingscampagne opgestart om het team uit te breiden. Het management was aangenaam verrast door het aantal reacties - en vooral ook de kwaliteit daarvan.

Er is in korte tijd met veel kandidaten gesproken en inmiddels zijn er 5 modelleurs, een Onboarding Manager en een Manager Data & Quality Assurance aangenomen. Helaas konden niet alle interessante kandidaten instromen: tranche 1 is met deze aantallen volledig gevuld.

Door deze uitbreiding groeit AxyWare naar 33 medewerkers en wordt de organisatie voorbereid op de volgende groeifase. Gezien de verwachte ontwikkeling in de pensioenmarkt als gevolg van de stelselwijziging bestaat de kans dat het team de komende jaren nog verder opgeschaald gaat worden.