AxyWare in Financial Times lijst van snelst groeiende ondernemingen

AxyWare staat vermeld op de 18e plaats van Nederlandse bedrijven en op de 557ste plaats in de Financial Times 1000 – Europe’s Fastest Growing Companies (FT 1000: the fifth annual list of Europe’s fastest-companies | Financial Times).

Wij zijn trots op de ontwikkeling die wij de afgelopen jaren als bedrijf en als team hebben doorgemaakt. Ons werk is uitdagend, complex en maatschappelijk relevant. AxyWare wil de pensioensector helpen verbeteren en klaar maken voor de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel.

Bedrijven die op de lijst staan vertoonden een constante jaarlijkse groeisnelheid in de periode tussen 2016 en 2019. Aan de totstandkoming van deze lijst gaat een complexe procedure vooraf. Financial Times kijkt o.a. naar de omzet tussen 2016-2019, financiële zelfstandigheid van een bedrijf, de organische omzetgroei en in het geval een bedrijf beursgenoteerd is mag de prijs per aandeel niet meer dan 50% zijn gedaald.

Financial Times werkt voor hun research samen met Statista, een groot onderzoeksbureau uit het Verenigd Koninklijk en wereldwijd de nummer 1 als Global Data Business partner.